top of page

INSCRIPCIÓ ALS PeTitsCURtS i als MiniPeTitS

Podeu participar individualment o en grup. Si participeu en grup heu de posar el nom, cognom, DNI, telèfon i mail  de la persona responsable del grup i relacionar desprès la resta d'integrants en l'apartat corresponent. 

 

TOTS els menors o igual a 17 anys que participin en la secció MiniPeTitS necessiten tenir l'autorització de menors que trobareu més avall, al final de la pàgina.

Amb la inscripció autoritzo a la organització de VISUAL. Festival de curtmetratges de Castellvell  a que realitzi el tractament d’aquestes dades d'acord amb el que disposa el Reglament Europeu de protecció de dades de 25 de maig de 2018, LOPD 2018, la Llei 34/2002, d'11 de juliol, i les Directives 95/46/CE i 2000/31/C.

La finalitat de recollir-les és per a dur a terme les actuacions pròpies derivades de la realització del Festival VISUAL 2023. 

Podeu exercir els vostres drets ARCO POL enviant un mail a la organització de VISUAL. Festival de curtmetratges de Castellvell visualfestivalcurmetratges@gmail.com

MOLT IMPORTANT!!!

En el cas de menors o igual a 17 anys que participin a la secció MiniPeTitS,  cal l'autorització dels pares o tutors legals per a participar al concurs. Cliqueu en el boto d'autorització per a menors d'edat per a cumplimentar-la. Sense aquesta autorització no podreu participar al concurs. 

Utilitzeu el botó de sota per a penjar l'autorització. Només es pot penjar un document 

adjunteu fitxer
bottom of page