top of page

Jurat del concurs de PeTitsCURtS 2018

 

Anna M. Bofarull

Guionista, directora i productora establerta a Barcelona, Anna M. Bofarull és llicenciada en humanitats i cinema (Barcelona i París). És antiga alumna del Berlinale Talents. El 2007 va crear la seva empresa productora KaBoGa art & films, centrada en cinema d’autor -llargmetratges de ficció i documentals-. Els seus documentals NOTES AL PEU (2009) i HAMMADA (2010) han estat premiats i projectats en festivals internacionals com Montréal, Sao Paulo, Thessaloniki, Reykjavik, Dubai i Las Palmas, entre d’altres. El seu primer llargmetratge de ficció, SONATA PER A VIOLONCEL (2015) ha estat projectat i premiat en més de 20 festivals internacionals, com Montréal, Málaga, Filipines, Valladolid, Milà, Gijón, Londres, etc. Actualment treballa en la postproducció de BARCELONA 1714, el seu proper llargmetratge de ficció, així com en el desenvolupament de SINJAR.

 

Albert González Apellaniz

Nascut a Logronyo -La Rioja. Té el seu estudi i resideix a Castellvell del Camp.

Ha realitzat nombroses exposicions entre les més importants a Barcelona-Galeria Comas, Istambul- Galería Apeirón Art Plus, Madrid - Galeria Toisón,
Tarragona- Galeria Arimany , Lleida - Galeria Terraferma, així com a Saragossa, Logronyo i Eivissa.

 Ha participat en Fires Internacionals com Art-Expo a Barcelona, Fira Internacional d’Art a Roma FIART, Fira internacional D’Art Carrousel a Paris, Fira
Internacional a ​​Busan - Corea del Sud, a la III Internacional Art Festiva de TOKIO 2003, i a la Biennal de Florència de 2007.
Té diferents reconeixements, 1er. Premi Biennal Pintura Reus, Baix Camp, 2 º Premi Vilafranca del
Panadés, 2 º premi Fira internacional d'Art de Roma- Itàlia FIART així com diverses mencions
Honorificies.

Derek Mora Saladie

Tot i que de ben jovenet ja mostrava interès fent programes de ràdio a Ràdio Hospitalet de l'Infant, va començar la seva aventura en el món audiovisual ara farà més de 10 anys.
Fou antic alumne de ITES imatge i so de Barcelona, on va cursar Realització de Projectes d'Audiovisuals i Espectacles.
Finalitzada la seva etapa d'estudiant, va treballar a BTV com a operador de càmera i edició, a la productora Olwyns Films, Black Flag i a Nimbo TV on creà el canal "Mas que Salud".
Després d'aquesta etapa, es va establir a Barcelona on va treballar com a freelance, fins que va fundar la productora audiovisual IterMedia a Barcelona.
Ha estat director de diferents projectes en format documental com "l'Arròs del Delta" i vídeos de divulgació/promoció de la salut.
Actualment participa en la producció, direcció i edició de curtmetratges i coproductor del projecte The Cuban Experience, un documental centrat a l'illa de Cuba i que té com a eix central el tractament la retinosi pigmentaria.

bottom of page