top of page

Jurat del concurs de PeTitsCURtS 2023

 

Foto Angels Rivero_jurat.jpeg

Àngels Rivero

Professora de dansa i teatre. 

 

Professora de dansa a l'escola de dansa del Centre de Lectura  i diferents escoles de Reus, també dona classes de teatre a diferents escoles i instituts.

Treballa a l'organització del Premi Internacional de dansa Roseta Mauri. Ajudant de direcció a l'obra La Gran Pas i actriu al grup de teatre Rebullits. 

Periodista, professional, des de 1999, cinèfil, passional, des de tota la vida, ja que el cinema l'ha acompanyat sempre, tant en els bons com en els mals moments. La seva trajectòria laboral no sempre ha estat lligada al Setè Art, perquè s'ha guanyat la vida com a consultor de Màrqueting-Comunicació en diferents empreses de sectors diversos.

Col·laborar amb 'El Cinèfil' li permet transmetre tot el que ha après i continua aprenent veient cinema. Llarga vida a la pantalla gran (i petita)! 

Jordi Sardiña

Foto Jordi Sardiña.jpeg
Foto Toni.jpeg

Toni Navarro

Va estudiar fotografia i audiovisuals al Centre de la Imatge i la Tecnologia Multimèdia de la Universitat Politècnica de Catalunya, carnet internacional de periodista des del 2008.

Treballa com a realitzador de cinema i activista defensor dels Drets Humans. Ha estat a diverses guerres civils i conflictes arreu del món. Ha realitzat 7 documentals i nombrosos reportatges de sensibilització. És el director del Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona actualment a la seva 20a edició i el director del Festival de Cinema i Drets Humans de NYC amb 6 anys. 

Ha estat nominat a un dels premis més importants de periodisme compromès a Espanya, el premi Anguita Parrado. I sota la seva adreça el Festival va ser nominat dues vegades consecutives per l'ICCAR de la UNESCO.

bottom of page